KREPEAK



Lehengaiak:

·        100 g irin
·        gatz pixka bat
·        arrautza 1
·        300 ml esne
·        15 g gurin urtua
·        Ekilore olioa
·        Nutela
·        Mermelada
·        Platanoa

Prestaketa

ü Jarri irina eta gatza katilu handi batean. Egin zulo bat erdian bota arrautza eta esnearen erdia.

ü Nahastu dena masa lodi eta berdindu bat eduki arte. Gainontzeko esnea eta gurin urtua botatzen joan eta dena nahasten, baso itxurako ontzi batean batitu daieteke.

ü Jarri su ertainean sartagina (20 zmkoa). Olio tanta batekin olioztatu. Bota masaren 3 koilarakada eta mugitu sartagina oinarri guztia betetzeko.

ü Utzi minutu batez, azpia urreztatu arte. Eamn buelta espatula batekin eta gero beste minutu batez utzi.

ü Atera sartaginetik eta nahi dugun betegarria jarri tolestu aurretik: Nutela, mermelada edo platano xaflak…

Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

ELGOIBARTIK EIBARRERA BIDE GORRITIK

Aliziaren burutazio miresgarriak

Gau Beltza