Patata beteak hirugiarrarekin eta hegaluzearekin
PATATAK HIRUGIHARRAREKIN Lehengaiak : • Hirugiharra 200g. • Tipula erdia • 6 patata ertain. • 4 koilarakada esne-gain-. • Gurina • Gatza. Prestaketa Patatak garbitu eta erditik moztu ondoren, labean sartuko ditugu 30 minutuz. Tipula eta 8 hirugihar-zerrenda frijituko ditugu. Koilara bat erabiliz labean erretako patatak husten ditugu. Egin ezazu purea, patataren mamiarekin, gurin pixka batekin eta esne-gainarekin. Patatak bete eta hirugiharrarekin estaliko ditugu eta labean sartuko ditugu urreztatu arte. Patatak erditik ebakita, labean sartzen ditugu Patatak hustu ondoren, hirugiarrarekin beteko ditugu Gazta arraspatua, berriz labera sartu aurretik PATATA BETEAK HEGALUZEAREKIN Lehengaiak : • Hegaluzea 200g. • Tipula erdia • 4 koila...