Mezuak

Data honetako argitalpenak ikusgai: urtarrila 16, 2019

KREPEAK

Lehengaiak: ·         100 g irin ·         gatz pixka bat ·         arrautza 1 ·         300 ml esne ·         15 g gurin urtua ·         Ekilore olioa ·         Nutela ·         Mermelada ·         Platanoa Prestaketa ü Jarri irina eta gatza katilu handi batean. Egin zulo bat erdian bota arrautza eta esnearen erdia. ü Nahastu dena masa lodi eta berdindu bat eduki arte. Gainontzeko esnea eta gurin urtua botatzen joan eta dena nahasten, baso itxurako ontzi batean batitu daieteke. ü Jarri su ertainean sartagina (20 zmkoa). Olio tanta batekin olioztatu. Bota masaren 3 koilarakada eta mugitu sartagina oinarri guztia betetzeko. ü Utzi ...

Oilasko eta pasta entsalada

Irudia
LEHENGAIAK: ·         Bi oilasko bular hezurrik gabe ·         2 piper gorri ·         140 g    fusili pasta   ·         Oliba olioa ·         60 g    uraza edo letxuga        Adoboarentzat:     2   tanta oliba olioa     2    limoi tant   Baratzuri atal bat     Gatza eta pipermina       Saltsarentzat 4   tanta oliba olioa 3 tanta ozpin 1 edo 2   koilarakada mostaza   Koilarakada bat pesto 2 koilarakada tipulina txikitua   2   koilarakada perrexil Prestaketa 1. Adoboa prestatzeko olioa,limoi zukua, baratxuri txikitua gatza eta pipermina nahastuko ditugu oilaskoaren gainera bota eta 20 minutuz utziko dugu gutxi...