Mezuak

Data honetako argitalpenak ikusgai: martxoa 15, 2019

Penkak beteta eta zerben purea

PENKAK BETETAK OSAGAIAK: Zerba Arrautza Irina Gazta Urdai egosia NOLA EGIN: 1.   Zerbaren zuria moztu   eta garbitu. 2.   Egosi 20 minutu. 3.   Penkak   atera uretatik. 4.   Penkak 2 zatitan moztu. 5.   Penkak irinetan eta gero arrautzatik pasa . 6.   Oliotan frijitu. 7.   Bi penken artean gazta eta urdai egosia sartu ZERBEN PUREA.  OSAGAIAK: 3 Patata 6 Zerba 1 Tipula 4 Azenarioa Olioa Gatza NOLA EGIN: 1.   Zerbak garbitu. 2.   Azenarioa eta Patata zuritu eta zatitu. 3.   Tipula txikitu. 4.   Dena egosi 30 minututan. 5.   Ura kendu. 6.   Batidorarekin purea egin. 7.   Baratxuri txikitu eta oliotan frijitu. 8. Purean bota eta Batidoarekin txikitu.

irrati saioa 2019 martxoaren 15ean

Irudia
Kaixo denoi Hau da Eibarko ZIGeko ikasleen  hamabi garren irrati saioa,  ITZIÓN irratian, 2019 martxoaren 15ean grabatua. Klikatu hemen saioa entzuteko  Gaur musika atalean GATIBUren "Aske maitte" abestiaz  gozatu degu: