Penkak beteta eta zerben purea
PENKAK BETETAK OSAGAIAK: Zerba Arrautza Irina Gazta Urdai egosia NOLA EGIN: 1. Zerbaren zuria moztu eta garbitu. 2. Egosi 20 minutu. 3. Penkak atera uretatik. 4. Penkak 2 zatitan moztu. 5. Penkak irinetan eta gero arrautzatik pasa . 6. Oliotan frijitu. 7. Bi penken artean gazta eta urdai egosia sartu ZERBEN PUREA. OSAGAIAK: 3 Patata 6 Zerba 1 Tipula 4 Azenarioa Olioa Gatza NOLA EGIN: 1. Zerbak garbitu. 2. Azenarioa eta Patata zuritu eta zatitu. 3. Tipula txikitu. 4. Dena egosi 30 minututan. 5. Ura kendu. 6. Batidorarekin purea egin. 7. Baratxuri txikitu eta oliotan frijitu. 8. Purean bota eta Batidoarekin txikitu.