Penkak beteta eta zerben purea



PENKAK BETETAK
OSAGAIAK:
  • Zerba
  • Arrautza
  • Irina
  • Gazta
  • Urdai egosia
NOLA EGIN:
1.  Zerbaren zuria moztu  eta garbitu.
2.  Egosi 20 minutu.
3.  Penkak  atera uretatik.
4.  Penkak 2 zatitan moztu.
5.  Penkak irinetan eta gero arrautzatik pasa .
6.  Oliotan frijitu.
7.  Bi penken artean gazta eta urdai egosia sartu

ZERBEN PUREA. 
OSAGAIAK:
  • 3 Patata
  • 6 Zerba
  • 1 Tipula
  • 4 Azenarioa
  • Olioa
  • Gatza
NOLA EGIN:

1.  Zerbak garbitu.
2.  Azenarioa eta Patata zuritu eta zatitu.
3.  Tipula txikitu.
4.  Dena egosi 30 minututan.
5.  Ura kendu.
6.  Batidorarekin purea egin.
7.  Baratxuri txikitu eta oliotan frijitu.
8. Purean bota eta Batidoarekin txikitu.

Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

Aliziaren burutazio miresgarriak

ELGOIBARTIK EIBARRERA BIDE GORRITIK

Gau Beltza