Penkak beteta eta zerben purea
PENKAK BETETAK
OSAGAIAK:
- Zerba
- Arrautza
- Irina
- Gazta
- Urdai egosia
NOLA EGIN:
1.
Zerbaren zuria moztu eta garbitu.
2.
Egosi 20 minutu.
3.
Penkak atera uretatik.
4.
Penkak 2 zatitan moztu.
5.
Penkak irinetan eta gero
arrautzatik pasa .
6.
Oliotan frijitu.
7.
Bi penken artean gazta eta urdai
egosia sartu
ZERBEN PUREA.
OSAGAIAK:
- 3 Patata
- 6 Zerba
- 1 Tipula
- 4 Azenarioa
- Olioa
- Gatza
NOLA EGIN:
1.
Zerbak garbitu.
2.
Azenarioa eta Patata zuritu eta
zatitu.
3.
Tipula txikitu.
4.
Dena egosi 30 minututan.
5.
Ura kendu.
6.
Batidorarekin purea egin.
7.
Baratxuri txikitu eta oliotan
frijitu.
8. Purean bota eta Batidoarekin txikitu.
Iruzkinak
Argitaratu iruzkina