Gazta tarta



Lehengaiak

Tipoa maria gaileta maria pakete bat 
• 80g. gurina
• 400g. philadelphia gazta
• 200 ml esne-gain
• 2 arrautza
• Esne kondentsatuko bote txikia, 390 g gutxi gorabehera
• marrubi edo fruitu gorrien mermelada apaintzeko







PRESTAKETA:
Ø  Gailetak birrindu eta giro-tenperaturarako gurinarekin  nahastuko ditugu, moldearen oinarrian jartzeko.
Ø  Gainerako osagaiak batidora batekin edo hagaxka batekin nahastuko ditugu.
Ø  Oinarriaren gainean bota eta 20minutuz 180º gradutara labean sartuko dugu.
Ø  Hozten utziko dugu eta amaitzeko marmelada-geruza batez estaliko dugu.













Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

ELGOIBARTIK EIBARRERA BIDE GORRITIK

Aliziaren burutazio miresgarriak

Gau Beltza