Bizkotxoa

      Aurtengo gure lehen errezeta bizkotxo bat egitea izan da. Nahiko erraza dela konturatu gara.


OSAGARRIAK:

·          yogur bat
·          3 arraultz
·          Poto bat yogur olioa
·          2 poto yogur azukrea
·          3 poto yogur irina
·          legamia



Prestaketa
Arrautzaren zuringoa batitu eta altxa ondoren, 2  azukre poto gehitu dizkiogu. Ondo nahastu ondoren gorringoa, jogurta, olioa eta azkenik legami sobrea gehitu eta dena ondo ondo nahastu degu batidorarekin.

Gero aurrez berotutako labean 180º C tara 20-25 minutuz edukiko dugu. 

Ondo egina dagoela ziurtatzeko, txotxa sartu diogu eta garbia irten denean, egina dagoela esan nahi du.




Kepa zuringoa banatzen


Jogur potoa ustutzen




Inigo dena batitzen eta Elene irina gehitzen


Maialen olioaren neurria yogur potearekin hartzen







Iosu eta Inigo moldera botatzen







Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

ELGOIBARTIK EIBARRERA BIDE GORRITIK

Aliziaren burutazio miresgarriak

Gau Beltza