Bizkotxoa
Aurtengo gure lehen errezeta bizkotxo bat egitea izan da. Nahiko erraza dela konturatu gara.
·
yogur bat
·
3 arraultz
·
Poto bat yogur olioa
·
2 poto yogur azukrea
·
3 poto yogur irina
·
legamia
Prestaketa
Arrautzaren zuringoa batitu eta altxa
ondoren, 2 azukre poto gehitu dizkiogu. Ondo
nahastu ondoren gorringoa, jogurta, olioa eta azkenik legami sobrea gehitu eta
dena ondo ondo nahastu degu batidorarekin.
Gero aurrez berotutako labean 180º C
tara 20-25 minutuz edukiko dugu.
Ondo egina dagoela ziurtatzeko,
txotxa sartu diogu eta garbia irten denean, egina dagoela esan nahi du.
Kepa zuringoa banatzen |
Jogur potoa ustutzen |
Inigo dena batitzen eta Elene irina gehitzen |
Maialen olioaren neurria yogur potearekin hartzen |
Iosu eta Inigo moldera botatzen |
Iruzkinak
Argitaratu iruzkina